kontakt@erhvervs-nyheder.dk

HIKE forhandler hundemad i den bedste kvalitet såsom kornfri hundefoder

www.hike.dk er den perfekte hjemmeside for dig, der leder efter hundemad, kosttilskud, kornfri hundefoder m.m. af højeste kvalitet til din hund. Her er produkter for enhver hund, uanset alder og race – og lige meget hvad du køber hos HIKE, kan du være sikker på, at det er produceret i Danmark af naturlige ingredienser. Din hund vil elske dig for at handle hos HIKE.

Kornfri hundefoder

Her på siden præsenteres du for HIKEs kornfri hundefoder. Kornfri hundefoder er på mange måde at foretrække. Denne form for hundefoder indeholder ingen former for korn, ris og majs, hvilken resulterer i både et meget sundere og mere miljørigtigt valg, samt en hund, der bliver både sundere, gladere og mere livlig, end hvis den havde fået almindelig hundefoder. Vælg mellem kornfri hundefoder i flere forskellige varianter, både hvad angår hundens alder og størrelsen af posen med kornfri hundefoder.

Hundemad i topkvalitet

Køb hundemad af den bedste kvalitet i landet hos HIKE. Her på siden finder du nemlig det brede udvalg af hundemad fra HIKE, inddelt i forskellige kategorier. Vælg mellem hundemad indenfor kategorier, som original, kornfri, vådfoder, hvalpepakker og mange flere. Kornfri hundefoder fås i den lækre smagsvariant kylling, som enhver hund vil elske at sætte tænderne i. Hver form for hundemad har hver deres velegnede egenskaber, men fælles for dem alle er, at de er produceret af naturlige, lækre og sunde ingredienser, der styrker både hundens sind og krop.

Du gør både dig selv og din hund en tjeneste ved at handle foder hos HIKE. Du får en gladere, sundere hund, som lever et livligere liv med større velvære. Så tag et kig på de imponerende og varierede sortimenter i dag og find den rette form for foder til netop din hund.