Hedenhus: Alt i ricinus olie, solsikkeolie og smør til både madlavning og kropspleje

www.hedenhus.dk er en af landets førende forhandlere af alt, der hedder økologiske olier og smør i alverdens varianter. Tøv derfor ikke med at gå på udkig i de imponerende sortimenter, hvor du finder alt fra ricinus olie til solsikkeolie og meget andet. Hvad end du skal bruge olie eller smør til madlavning, kropspleje eller noget helt tredje, er Hedenhus det rette sted for dig at gå på udkig.

Ricinus olie med gode og nærende egenskaber

Hvis du søger en olie, som er alsidig i brug, kan en ricinus olie fra Hedenhus’ flotte udvalg være noget for dig. Ricinus olien, som også er kendt under navnet Castor olie, kan nemlig anvendes til en bred vifte af formål. Ricinus olien kan nemlig både bruges i forbindelse med massage og hudpleje samt andre former for påføring på huden, men den kan også indtages og har bl.a. et naturligt indhold af antiinflammatoriske stoffer, som er gode for dig og din hud. Lige meget hvad du skal bruge ricinus olie til, finder du den billigst og af den højeste, økologiske kvalitet, når du vælger at handle hos Hedenhus.

Se også det store udvalg af solsikkeolie på hedenhus.dk

Solsikkeolien er en af de mest populære og anvendte olier, da den kan bruges til flere forskellige ting. Særligt er solsikkeolien en anerkendt olie til madlavning, hvad end du skal stege, blande den i en opskrift eller noget helt tredje. Bestil derfor solsikkeolie fra Hedenhus, hvor du altid er garanteret økologisk kvalitet, mens priserne er fordelagtige. Her har du desuden mulighed for at vælge flere forskellige mængder, alt efter hvor meget solsikkeolie, du har brug for. Hvad du måske ikke ved er, at solsikkeolie også er anvendt i en lang række hudpleje- og kosmetikprodukter samt i hårolier m.m. Det er altså et sikkert valg for en bred olie i brug.

Hedenhus er din foretrukne forhandler af olie og smør til både madlavning og hudpleje. Her er kvaliteten altid økologisk, priserne lave og sortimenterne brede og varierede.