kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Giv dit barn mange timers god underholdning med legetøj fra Hubelino eller LEGO fra www.Legebyen.dk

Du er altid sikret en god handel, når du shopper legetøj hos Legebyen.dk. Ikke nok med at alt legetøj på siden holder et godt niveau af kvalitet; man sørger samtidig for at der altid er et ekstra stort udvalg man kan vælge imellem, uanset hvilken kategori det drejer sig om. Vil du vide mere om butikken, og f.eks. om deres katalog fra Hubelino og / eller LEGO Technic, så læs videre i artiklen herunder.

Lærerige kuglebane konstruktionssæt til børn

Hubelino er et nyere mærke inden for legetøj, som dog på kort tid er blevet noget af et hit, både hjemme på børneværelserne samt i fritidsordninger og børnehaver. Hubelino kendes nok bedst for deres sjove og lærerige kuglebane konstruktionssæt, som du lige nu finder hos Legebyen.dk. En fordel ved Hubelino, er at det er kompatibelt med en række andre typer legetøj, måske vigtigst af alt LEGO Duplo.

Hubelino legetøj er fremstillet i Tyskland i miljøvenligt ABS plast, og overholder strenge kvalitetskrav. Lige nu er der virkelig mange forskellige spændende typer Hubelino legetøj man kan vælge imellem hos www.legebyen.dk, og helt sikkert også noget som dit barn vil elske.

Stort udvalg af LEGO Technic

Hubelino er selvfølgelig ikke den eneste type legetøj som man finder i kataloget hos Legebyen.dk. Langt fra faktisk. Blandt andet kan man købe LEGO Technic. LEGO Technic og LEGO generelt kræver vist ikke den helt store introduktion, men lad det blot være sagt, at du lige nu finder et rigtig godt udvalg af LEGO Technic samt en masse andet spændende LEGO legetøj hos Legebyen.dk, som dit barn med sikkerhed vil elske.

Har du spørgsmål vedr. LEGO Technic, Hubelino eller andet legetøj fra kataloget hos den danske forhandler, kan du naturligvis altid kontakte kundeservice og få en uforpligtende snak med dem.