Find Puma sikkerhedssko og Engel arbejdsbukser hos Carlsens Arbejdstøj

Hos Carlsens Arbejdstøj finder du et imponerende udvalg af arbejdstøj. Der er arbejdstrøjer, arbejdsjakker, arbejdsshorts, arbejdsbukser, sikkerhedssko og meget mere. Her i artiklen fremhæves Puma sikkerhedssko og Engel arbejdsbukser fra den velansete forhandler af arbejdstøj. Ligeledes vil du blive klogere på, hvilke fordele der er ved at handle på www.carlsens-arbejdstoj.dk.

Effektive og smarte Puma sikkerhedssko

Søger du nye arbejdssko, er Puma sikkerhedssko værd at overveje. Sikkerhedssko fra Puma bærer i høj grad præg af, at tøjgiganten har ekspertise i sportstøj- og sko. Designet er moderne, hvorfor du sagtens vil kunne bruge Puma sikkerhedsskoene til hverdag. Ikke kun fordi de ser smarte ud, men også fordi de er lavet i åndbare ydermaterialer med sømværn i fleksible fibermaterialer. Foruden et behageligt design vil du kunne finde Puma sikkerhedssko, der udmærker sig på holdbarhed og modstandsdygtighed. Læser du mere om arbejdsskoenes egenskaber på www.carlsens-arbejdstoj.dk, vil du finde ud af, at de lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Via sikkerhedsklassificeringerne kan du finde netop de Puma sikkerhedssko, du skal bruge. Gå eksempelvis efter et par sikkerhedssko fra Puma med betegnelsen EN ISO 20345 S1P. Det betyder, at de er modstandsdygtige på 200 joule i den forreste del, skridsikre på glatte og industrielle gulve, har sømværn, antistatiske egenskaber og meget mere. Ofte bruges sikkerhedsklassificeringerne til at designere, hvilke jobs de er egnede til. Eksempelvis er ESD-sikkerhedssko (antistatisk) et godt valg til dig, der elektriker.

Tre fordelagtige funktioner ved Engel arbejdsbukser

På www.carlsens-arbejdstoj.dk kan du se deres udvalg af Engel arbejdsbukser. Først og fremmest adskiller arbejdsbukser fra Engel sig ved den høje kvalitet. En af fordelene ved bukserne er, at du kan dem i strækbare og holdbare materialer. Det gør det nemmere for dig at bevæge dig rundt, når du arbejder. Engel arbejdsbukser kan samtidig holde til en stor grad af slid. Du kan også gøre brug af Engel arbejdsbukserne med praktiske lommer, hvor du kan have dine værktøjer ved hånden. Der er dedikerede lommer til tommestokken og arbejdstelefonen. Som den tredje funktion er det værd at overveje Engel arbejdsbukser med formskårede og forstærkede knæpuder. En af grundene til, at de hos Carlsens Arbejdstøj har valgt at forhandle Engel arbejdstøj er også, at der ligger en lang historie bag det danske brand. Carl J. Engel havde været en tur i USA i 1927, og han tog deres ekspertise inden for arbejdstøj med sig tilbage til Danmark. Læs mere om Engel arbejdsbukser og Puma sikkerhedssko på www.carlsens-arbejdstoj.dk. Tag også gerne fat i det faguddannede fagpersonale.