kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find et bredt udvalg af møbler til byrummet hos den danske virksomhed ZENZO

ZENZO er én af de førende producenter af mange forskellige typer møbler til byrum og andre lignende produkter, der kan forskønne eller øge funktionaliteten i byrummet. Kataloget spænder ganske bredt, og tæller f.eks. betonpullerter, betonbænke, rygeskure og rygerum, mange forskellige affaldssystemer og affaldssortering samt meget mere. Virksomheden kendes for smarte og intelligente design, der samtidig kan modstå det naturlige slid der altid vil være på offentlige områder. Læs mere herunder.

Bredt udvalg af betonpullerter i forskellige designs

ZENZO er en spændende dansk virksomhed, der designer og producerer mange forskellige typer produkter, der kan puttes ind under fanen byrumsinventar. Kataloget spænder ganske bredt, og der kommer hele tiden nye spændende produkter til. Lige nu kan du blandt andet se frem til et velassorteret udvalg af betonpullerter, hvor der er mange design man kan vælge imellem. Alle betonpullerter er lige som resten af produkterne i kataloget designet til at kunne modstå slid, og samtidig designet så de ser nydelige ud, og kan være med til at forskønne et byrum. Kataloget med betonpullerter tæller både klassiske design, samt de lidt mere moderne af slagsen. Man vil derfor næsten med sikkerhed også kunne finde betonpullerter hos dem, der vil passe godt ind i både den gamle del af byen, samt i de nyeste nybygger områder.

Betonbænke til byområder

Foruden betonpullerter finder man blandt andet også et godt udvalg af betonbænke hos www.zenzo.dk. Det vil sikkert overraske de færreste, at betonbænke er et solidt valg når man skal installere bænke i byområder og lignende. Betonbænke fås ligesom betonpullerterne i mange forskellige design, så chancerne skulle være gode for at der også er betonbænke der vil passe godt ind der hvor I ønsker at installere dem.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende betonbænke, betonpullerter eller andre produkter fra kataloget, så kontakt kundeservice på hjemmesiden.