kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find alt indenfor staldinventar på www.dan-egtved.dk

Dan Egtved er en af landets førende leverandører af kvalitetsløsninger til landbrug, med særligt fokus på staldinventar. Deres katalog spænder bredt, og henvender sig både til hesteejere, kvægavlere, svineavlere og fjerkræsavlere. Udover et skarpt fokus på kvalitet, sikrer høj erfaring på området, at man kan tilbyde et ekstra højt service niveau og at man kan give råd og vejledning i forbindelse med valg af høhække, drikkesystemer og andet staldinventar. Læs videre herunder hvis du vil vide mere.

Høhække og andet staldinventar

Det gode udvalg er ikke svært at få øje på, når man besøger www.dan-egtved.dk, og kigger deres forskellige kategorier med staldinventar igennem. Det vil bestemt også være tilfældet, hvis man klikker ind i kategorien høhække, hvor der lige nu er flere smarte design man kan vælge imellem. Her finder du blandt andet slow feeder, høhæk med sparefunktion, høkrybbe, hødispenser, og både modeller der egner sig særlig godt til grise, heste, kalve og andre typer. Et fælles træk ved alle høhække du finder på siden, samt produkter fra Dan Egtved kataloget generelt, er at man altid sørger for at anvende ekstra stærke materialer, der sikrer ekstra lang levetid. Alle høhække er desuden designet, så fodring er ekstra nemt klaret. Se udvalget inden for høhække hos den danske forhandler allerede i dag.

Smarte drikkesystemer til din stald

Foruden høhække, finder du også en række andre typer smart staldinventar hos Dan Egtved lige nu. Blandt andet er der flere smarte løsninger i kategorien drikkesystemer man har at vælge imellem lige nu, når man handler hos dem. Her er der lige som ovre i kategorien med høhække fokus på funktionelle kvalitetsløsninger, med hver deres særlige fordele. Er du i tvivl om hvilket drikkesystem der egner sig bedst til din stald, kan du naturligvis altid få en uforpligtende snak med kundeservice om det.