kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Fast håndsæbe og badesalt fra Badeanstalten. Prøv dem selv, eller giv en gave

Fast håndsæbe fra Badeanstalten er et produkt af naturlige ingredienser. De forskellige udgaver er skabt af vegetabilske olier helt uden sulfat. Badesalt fra badeanstalten.dk har Middelhavssalt som hovedingrediensen. Køb unikke plejemidler fra en dansk fabrik med innovation i højsædet.

Shop fast håndsæbe i høj kvalitet

Hos Badeanstalten er det ikke kun innovation, som driver arbejdsgangen, men samtidig respekten for det traditionelle, for den måde vi altid har skabt sæbe på. I allerhøjeste grad er det også råvarerne og kvaliteten af disse, som skaber de fremragende produkter, der har så mange tilhængere den dag i dag. Fordi med Badeanstalten fast håndsæbe eller andre plejemidler fra webshoppen, får man ægte dansk kvalitet fra fabrikken i Aalborg. Det er kropspleje, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor der i høj grad er eksperimenteret med at forfine opskrifterne. Fast håndsæbe kan fås i forskellige mosaikker, der giver et skønt look på badeværelset. Den giver et godt glid og et eksklusivt skum helt uden at indeholde sulfat. Prøv at se de forskellige faste håndsæber på badeanstalten.dk.

Badesalt til et afslappende karbad

Hos Badeanstalten tilbyder de badesalt med Middelhavssalt i bedste kvalitet. Vælg imellem beroligende og løsnende badesalt af naturlige ingredienser. Med en god badesalt kan man bl.a. lette menstruationssmerter, lindre ømme muskler og led, opkvikke et sløvt system og meget mere. Saltene er også en god kilde til forskellige mineraler og vitaminer. Læs mere om badesalt på www.badeanstalten.dk, og prøv de forskellige varianter. Giv eventuelt også badesalt som gave til hende eller ham.

Blandt de mange skønne produkter hos Badeanstalten finder du badesalt og fast håndsæbe. Flydende sæbe, håndsprit og salve kan også bestilles, og du får også fri fragt over 499 kroner ved bestillinger af ansigtscreme, bodylotion, massageolie og mere. Naturens ingredienser taler for sig selv, og når det kommer til plejemidler og kropspleje, så behøver man faktisk ikke at benytte nogen som helst kemikalier.