kontakt@erhvervs-nyheder.dk

få hjælp til din virksomhed i den digitale tidsalder hos 2BM

Skal man forstå den danske virksomhed 2BM, skal man også forstå SAP og 2BM’s mange løsninger, som relaterer sig til den populære software-løsning. Et af disse er ERP Business Solution, som du kan læse mere om i sidste afsnit. Men først til det helt grundlæggende spørgsmål: Hvad er SAP?

Hvad er SAP?

Der findes desværre intet simpelt svar på, hvad SAP er. Helt fundamentalt kan man dog sige, at det er en software-løsning, som igennem flere årtier er blevet brugt til at systematisere, effektivisere og forbedre virksomheders processer. Det er en verdensomspændende succes, som kan bruges til at hav af forskellige brancher. SAP er en tysk forkortelse, der står for ”Systeme, Anwendungen und Produkte”, hvilket kan oversættes til ”systemer, løsninger og produkter”. De helt rigtige at spørge om, hvad SAP er, er naturligvis de gode folk hos 2BM, som beskæftiger sig med det på daglig basis. Det venlige personale hos det velrenommerede it-konsulenthus hjælper dig hellere end gerne, hvis du har spørgsmål. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til dem allerede i dag. Du finder deres kontaktinformationer på deres overskuelige, intuitive og brugervenlige hjemmeside, 2bm.dk.

Gør hverdagen nemmere med ERP Business Solution

Konsulenthuset har et væld af spændende, effektive og brugbare værktøjer. Et af disse er deres ERP Business Solution. ERP Business Solution er et værktøj, der hjælper virksomheder i den digitale tidsalder, hvor den rivende teknologiske udvikling som bekendt gør, at virksomheder skal være agile. ERP er en forkortelse fra engelsk, der står for ”Enterprise resource planning”. ERP Business Solution er en af 2BM’s mest populære værktøjer – og med god grund. For det kan gøre livet og hverdagen nemmere for dig og din virksomhed.

Så ring eller skriv til 2BM, hvis du vil høre mere om, hvad SAP er, eller er interesseret i at lære mere om deres værktøjer, som fx deres ERP Business Solution. Herfra skal der i hvert fald lyde en varm anbefaling.