Få en børneadvokat med speciale i børn

Børn er det vigtigste, vi har kært. Vi ønsker at beskytte dem og ikke mindst at hjælpe dem. Derfor skal børn i tvangsfjernelsessager også høres og hjælpes. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan netop dit barn få en såkaldt “børneadvokat”, hvilket vil sige, at dit barn vil få en advokat med speciale i børn i forhold til tvangsfjernelsessager. Sådan så dit barn ikke står alene eller er bange i en sag om tvangsfjernelse.

Vælg en sød og kompetent børneadvokat 

Alt efter hvor gammelt dit barn er, så kan de være bange og uforstående overfor den situation, de er i, og derfor er det essentielt, at de får stillet en børneadvokat til rådighed. En advokat, de kan spørge til hjælp, blive støttet af og ikke mindst få en person, der kan kæmpe deres sag. For dit barn har ret til gratis advokathjælp og en gratis børneadvokat i sager om tvangsfjernelse. Børn og unge over 12 år har ret til en såkaldt børneadvokat, hvis de bliver udsat for tvangsanbringelse, eller hvis de selv ønsker at anbringes hos en anden familie. Det er helt gratis for dig som barn og jer som familie at få en børneadvokat – og du bestemmer selv hvilken advokat. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik får du din helt egen børneadvokat, men et helt team bestående af flere specialister, der hjælper dig fra start til slut. Du får en advokat med speciale i børn, der sørger for, at du bliver behandlet ordentligt af kommunen, din familie og det sted, hvor du eventuelt anbringes.

Advokat med speciale i børn hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Advokatfirmaet sikrer dig som ung eller som barn, at du vil få en advokat med speciale i børn. At du vil få en advokat med speciale i børn, der tager dig som ung eller som barn med i øjenhøjde fra start til slut og hjælper dig, så du ikke står alene. Du får en advokat med speciale i børn, der vil være din advokat før, under og efter en tvangsfjernelsessag, som sikrer dig, at kommunen overholder sine regler, du får hjælp, samt at du får en støtteperson. En advokat med speciale i børn, der hjælper dig med din anbringelse i forhold til, hvor du ønsker at være – måske hos andre familiemedlemmer, en plejefamilie eller en døgninstitution. Det kan også være et år på efterskole. Hvad end du ønsker, så vil din advokat med speciale i børn hjælpe dig med at trænge igennem til de mange voksne, du møder i din sag om tvangsfjernelse. Det er lige fra kommunale medarbejdere, socialrådgivere, psykologer, osv.

Så få fat på din børneadvokat i dag på www.tvangsfjernelse.com og bliv taget med gennem processen trygt og ordentligt.