Engelsk-dansk oversættelse og kursus i engelsk præsentationsteknik hos GlobalDenmark

Arbejder du i en virksomhed der mangler kompetencer indenfor multikulturel ledelse, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her global-denmark.dk hvor GlobalDenmark giver dig et godt indblik i deres ydelser såsom et kursus i engelsk præsentationsteknik og engelsk-dansk oversættelse.

Kursus i engelsk præsentationsteknik

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du med garanti hurtigt få en masse inspiration til hvordan din virksomhed kan optimere jeres kompetencer indenfor bl.a. tværkulturel formidling og dialog. Når man arbejder i en virksomhed, ligegyldig hvilken stilling man har, så kommer man ofte ud for at skulle præsentere viden og ideer på engelsk overfor en internationalt publikum, og for at gøre denne præsentation så god som mulig, er det godt at få noget praktisk træning inden. Derfor tilbyder GlobalDenmark et kursus i engelsk præsentationsteknik. Med deres kursus i engelsk præsentationsteknik får du mulighed for at lære helt konkrete kompetencer, der gør dig en bedre taler på engelsk. Deres kursus i præsentationsteknikker er brugbart for alle, og vil også gavne virksomheden på det større plan.

Engelsk-dansk oversættelse og korrekturlæsning

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med fordel læse om deres ydelser indenfor tekstarbejde såsom dansk-engelsk oversættelse. Som medarbejder i et firma kan man næsten ikke undgå at skulle skrive noget på engelsk eller oversætte noget fra engelsk til dansk eller omvendt, og derfor kan du med garanti få gavn af deres høje kompetencer indenfor engelsk-dansk oversættelse. De har over 15 års erfaring med tekstopgaver såsom engelsk-dansk oversættelse, korrekturlæsning og tekstredigering. Du kan derfor være helt sikker på at få en god oplevelse, hvis du benytter dig af deres ydelser indenfor engelsk-dansk oversættelse.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse gode ideer til hvor deres kompetencer kan styrke og forbedre din virksomhed.