Ejendomsservice og facaderens i høj kvalitet hos Anders Andersens Rengøring

Hos Anders Andersens Rengøring tilbydes der altid god rengøringsservice, til stærke priser og af høj kvalitet. Der bydes bl.a. på ejendomsservice og facaderens, som bliver udført at dygtige håndværkere, med mange års erfaring bag sig.

Ejendomsservice til fornuftige priser

Hos Anders Andersens Rengøring tilbydes der bl.a. ejendomsservice, som inkluderer inde- og udendørs vedligeholdelse, grøn service, trappevask, specialopgaver og meget andet. Ejendomsservicen ydes både til beboelse og erhverv, hvor at rengøringsfirmaet kan klare mange forskellige opgaver. Rengøringsteamet har mere end 50 års erfaring bag sig, indenfor rengøring og service af boliger og boligarealer, og der kan derfor altid forventet høj kvalitet. Ejendomsservicen bliver skræddersyet for hver enkelt kunde, da alle rengøringsopgaver er forskellige og kræver forskellige løsninger. Læs eventuelt mere på www.aaren.dk, hvor du vil blive mødt af fornuftige priser og god service. Der er hos Anders Andersens Rengøring sat stort fokus på at skabe en miljørigtig forretning, hvor at firmaet i 2017 blev Svanemærke certificeret som de første i Norden.

Facaderens med godt resultat

Der tilbydes hos Anders Andersens Rengøring også hjælp til facaderens, i høj kvalitet. Den gode service med facaderens er beregnet til bygninger som er blevet slidt og ser lidt kedelige ud. Facaderensen går ind og fjerner skidt og snavs fra vind og vejr, og for bygningen til at stå skarp og indbydende igen. Det er vigtigt med en indbydende bygning, da der ofte er det første kunder, medarbejdere eller gæster ser, og det vækker et godt førstehåndsindtryk. En facaderens fra Anders Andersens Rengøring giver både et optimalt resultat, men skåner samtidig miljøet, da der kun benyttes miljøvenlige rengøringsmidler i processen. Læs eventuelt mere om facaderens på www.aaren.dk og læs mere om dine muligheder.

Besøg Anders Andersens Rengøring allerede i dag, hvis du søger ejendomsservice eller en facaderens i høj kvalitet. Rengøringsteamet har mange års erfaring bag sig, så du er sikret et resultat i verdensklasse.