kontakt@erhvervs-nyheder.dk

De bedste mærker indenfor træpiller herunder Heatlets samt Barlinek

I Harislee ligger Pillemadsen: En dansk virksomhed med tysk adresse, som sælger alt inden for træpiller og brændsel m.m. Her kan du altid regne med høj kvalitet til lave priser, så derfor forhandler de da også nogle af markedets bedste mærker som Barlinek og Heatlets træpiller. Læs med her, hvis du vil lære mere om virksomheden, og hvad de kan tilbyde.

Heatlets træpiller er blandt de bedste

Heatlets træpiller er som nævnt nogle af de bedste, som du kan finde på markedet. En af de helt store årsager til, at Heatlets træpiller netop har fået dette prædikat, er, at de er lavet af rent træ og uden tilsætningsstoffer. Det er dansk kvalitet, som du kender det, og hos Pillemadsen har de selvfølgelig et flot udvalg af Heatlets træpiller. Andre grunde til, at Heatlets træpiller er et brandgodt valg, er, at brændværdien og ensartetheden er høj, mens vand- og askeindhold er rigtig lavt. Du kan bestille pillerne på pillemadsen.dk til utroligt lave priser, da momsen i Tyskland er væsentligt lavere end i Danmark. Pillemadsen kan dog af den grund heller ikke levere hjem til dig pga. reglerne om moms, men via deres hjemmeside kan du tjekke mulighederne for at bestille en ekstern fragtmand.

Barlinek producerer miljørigtigt

Barlinek er en anden spændende producent, som bl.a. også producerer træpiller. Den polske virksomhed er meget anerkendt – dels på grund af deres piller, men også pga. deres trægulve. Barlinek er i øvrigt også kendt for at have en meget miljørigtig tilgang til deres arbejde. Således er du med til at finansiere plantningen af et nyt træ hver gang, du køber træ fra Barlinek. Træpiller fra Barlinek er også kendetegnede ved, at de har enormt lang brændetid, hvilket både er skånsomt for miljøet og for din pengepung.

Så hvorfor ikke vælge Pillemadsen næste gang du skal have Barlinek eller Heatlets træpiller? For med de gode priser og den høje kvalitet vil du bestemt ikke fortryde det.