DC-Supply forhandler både nye og brugte containere til udstilling, beboelse og events

DC-Supply har alt i ombyggede containere til salg og leje. Læs mere her, hvis du skal bruge udstillings containere eller en brugt container til en god pris.

Se mulighederne i en brugt container

DC-Supply har i mange år ombygget containere til alverdens formål. De har arbejdet med events, entreprenørvirksomheder, herberg, genhusning, udviklingslande, militær, ungdomsklubber, private og meget mere. De kan ombygge containere til stort set alle formål. Fælles for alle containerløsninger er, at de scorer højt på fleksibilitet og mobilitet. En container kan løftes med en kran, de kan stables oven på hinanden og let flyttes rundt, stilles op og tilsluttes vand og el. Søger du en billig løsning, så har de også brugte containere til salg. En brugt container kan være løsningen, hvis du fx søger en container til opbevaring eller værksted. Der findes forskellige størrelser, men de fleste containere er ret rummelige og egner sig derfor glimrende til værksted, ophold, skurvogn, beboelse etc. Hvis du skal bruge en brugt container så klik ind på www.dc-supply.dk og find den helt rette til dine behov. De mange forskellige modeller kan bruges til alle formål, det er kun kreativiteten, der sætter grænser.

Praktiske udstillings containere til messer og events

DC-Supply har også et stort udvalg af udstillings containere bl.a. modeller med glas hele vejen rundt. Til udstillinger, showrooms og messer er containere også en super god løsning, da de er lette at transportere og installere. Man kan bygge stort set hvad som helst ud af en standard ISO container. De har nogle faste mål, som man må forholde sig til, men der findes både 12, 20 og 40 fods containere. Desuden kan de let bygges sammen eller stables på grund af deres modulære form – det er det, de er skabt til. Højden er tilpas til, at man kan bevæge sig frit inden i, hvilket gør dem oplagte til udstillings containere. Hvis der skal bruges et kunstrum, en messestand eller en præsentation af et offentligt projekt, som skal være mobilt og kunne flyttes, så er en udstillings container en god, fleksibel og prisstærk løsning.