kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Blokke og salgsmapper med tryk

Remmerprint.dk forhandler et varieret udvalg af reklameartikler inkl. salgsmapper, blokke og kuglepenne med logo. Spar penge som virksomhed i Danmark.

Køb salgsmapper til konferencen og mødet

Klik ind forbi www.remmerprint.dk, og gør en god handel på salgsmapper. Når man tager ud til potentielle forretningsforbindelser for at promovere ens brand, service eller produkt, er det vigtigt at være så forberedt og professionel som muligt. Det virker især professionelt at have en salgsmappe med eget logo med. Det er noget, som bidrager til helhedsindtrykket og det eventuelle salg. Det giver mening at købe et stort parti af salgsmapper, så alle sælgerne i teamet kan vise din virksomhed frem fra dens bedste vinkel. Remmerprint.dk har gjort processen så enkel som mulig. Upload billede, mens du bestiller salgsmapper online, og så sendes de til tryk med det samme. Du kan også booke et møde og tale om omslagsmapper og andre typer af reklameartikler, som du ønsker eller er interesseret i.

Remmerprint.dk – Blokke i store partier til virksomheder

Remmerprint.dk forhandler også blokke til virksomheder. Køb blokke til stærke priser, når du køber store partier. Vælg imellem muligheder i A4, A5 og A6 online. Læg dem bl.a. i mødelokalet eller venteværelset. Det er naturligvis vigtigt, at kunderne bliver så eksponeret som muligt for dit brand, og blokke er en ud af mange ting, som kan gøre forskellen. Derfor er der også en væsentlig mængde danske firmaer, som bestiller blokke med logo. Remmerprint.dk leverer både blokke med 25, 50 og 100 ark. Vi har alle brug for at tage noter. Hvorfor ikke få dit eget firmalogo på papiret? Se det store sortiment af blokke til erhverv online på www.remmerprint.dk. Hjemmesiden byder på reklameartikler med tryk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Vælg imellem reklameartikler inddelt i mange kategorier.

Hos Remmerprint.dk finder du tryksager til alle formål. Køb reklameartikler som blokke og omslagsmapper online. Både store og små virksomheder i Danmark kan med fordel samarbejde med denne trykvirksomhed.