Bliv klogere på SAP og ERP systemer til din virksomhed hos 2BM

2BM hjælper virksomheder med at implementere ERP systemer for at optimere deres processer. Hvis du vil vide, hvad SAP er, så læs med her.

ERP systemer

De fleste virksomheder i dag har opdaget, at ERP systemer er fremtiden i en digitaliseret virkelighed. Der er virkelig mange processer der kan optimeres med et samlet software system, som samler alle virksomhedens afdelinger i en brugervenlig software, så alle de forskellige grene kan snakke sammen i real time. 2BM hjælper virksomheder med at implementere ERP systemer, og hjælper dem med at analysere deres processer for at finde ud af, hvor der kan optimeres og hvilke processer, der kan digitaliseres for at spare tid, penge og mandskabstimer. Et ERP system kan samle HR, finansstyring, bogføring, indkøb, salg, lager, produktion og meget mere under en samlet brugervenlig brugerflade, som har mange forskellige smarte funktioner og analyseværktøjer. 2BM udvikler også software som er kompatibelt med SAP, som kan giver jeres virksomheder nogle ekstra værktøjer til fx at analyser eller lokalisere indsamlet data. Læs mere på deres hjemmeside, hvor du kan finde info om SAP.

Hvad er SAP?

Hvad er SAP? Det er et godt spørgsmål, som ikke har et helt simpelt svar. Det korte svar er, at det er et ERP system til virksomheder. EPR står for Entreprise Ressource Planning og er en fællesbetegnelse for softwaresystemer, der kan samle mange af en virksomheds processer i ét system for at optimere og effektiviser firmaets processer. SAP er en forkortelse for Systeme, Anwendungen und Produkte og er en tysk virksomhed, som er verdens 3. største producent af administrativ software. De har over 94.000 ansatte i over 130 lande og over 17.000 partnere på verdensplan. Deres software kan stå for materialestyring, administrative opgaver, finansstyring, HR, salg, distribution, CMR, produktionsplanlægning og projektstyring. Det er et meget kompatibelt software, så hvad SAP er er afhængigt af, hvilken virksomhed du spørger. Det er lavet til at kunne hjælpe jer lige der, hvor I har brug for det, og 2BM kan hjælpe jer med at finde ud af hvor det er, og implementere og tilpasse det til jeres virksomheds profil.