kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Bestil firma salgstræning – Lærerige foredrag af Rolf Høegh

En peptalk om salg er måske lige det, der skal til for at løfte teamet. Hos resultatskaber.dk tilbydes firma salgstræning af Rolf Høegh, der er en specialist i feltet.

Foredrag om salg tilpasset jeres unikke branche

Bestil tid til en peptalk om salg allerede i dag. Hos resultatskaber.dk kan du læse mere om foredragene. Det er en kunst at sælge, og hvis der er nogen i Danmark, som er ekspert i teknikkerne, er det den succesfulde forretningsmand Rolf Høegh. En af de ting, der skiller ham ud fra mængden, er, at hans foredrag er 100 % tilpasset jeres virksomhed. Et skræddersyet foredrag om salg giver naturligvis også et større udbytte. Få en højere omsætning blot ved at bestille tid hos Rolf Høegh til en branchetilpasset peptalk. Det er kombinationen af underholdning og læring, der er essensen i hans foredrag. Man griner, mens man lærer. Derved husker man også bedre de guldkorn, som han konstant fyrer afsted. Få en peptalk med masser af energi, og løft stemningen i virksomheden. Både konsulenter og sælgere kan drage fordel af et lærerigt og branchetilpasset foredrag fra resultatskaber.dk.

Skræddersyet firma salgstræning hos resultatskaber.dk

Klik ind på www.resultatskaber.dk, og bestil tid til firma salgstræning. Rolf Høegh kører ud til virksomheder i forskellige brancher og træner sælgere og konsulenter. Hvornår har I sidst trænet? Det er ligesom så meget andet med salg. Hvis man ikke holder kunsten ved lige, kan man have nok så meget talent uden at komme videre. Hvis Ronaldo eller Messi kun trådte op på fodboldbanen til kamp uden overhovedet at træne, vil de selvfølgelig ikke kunne følge med. Hvorfor skulle det være anderledes i erhvervslivet? Bestil jordnær salgstræning til virksomheder allerede i dag, og tag det første skridt til en bedre omsætning og sjovere tal på bundlinjen.

Rolf Høegh holder foredrag om salg til firmaer i Danmark. Bestil branchetilpasset salgstræning til virksomheder online hos resultatskaber.dk.