Alt i push-on fittings og koblinger – høj kundeservice på www.roykon.dk

ROYKON har alt, hvad du skal bruge af fittings, rør, rørholdere, slanger og ventiler til industri. Læs mere her om bl.a. koblinger og om push-on fittings.

Køb koblinger fra Camlock, Baure og så videre

ROYKON er førende inden for fittings, rør, slanger og ventiler. De er også kendt som fittingspecialisten og har hovedsæde i Fredericia med let tilgang fra hele landet. Her kan du hente dine produkter, hvis du skal bruge dem hurtigt, og ellers kan du få dem leveret til døren fra dag til dag. Deres lager tæller over 40.000 varenumre, og de har bl.a. et stort udvalg af koblinger fra mærker som Baure, GEKA, Camlock etc. Når det kommer til koblinger, så kan man bl.a. nævne slangenippel som en af de mest almindelige modeller. Der findes også lynkoblinger til at koble slange på rør, og denne model er både hurtig at koble og at afkoble, hvis man har brug for at skifte hoved. Ellers bruger man ofte slangenippel med spændebånd. Du kan helt sikkert finde den rette kobling i sortimentet, og hvis du skal bruge speciallavede modeller, så producerer de også skræddersyede fittings og koblinger efter arbejdstegninger.

Push-on fittings – stort udvalg af fordelere, banjo etc.

ROYKON har et stort udvalg af push-on fittings. Der findes mange forskellige slags fittings, og push-on fittings er en stærk model ofte i messing, som kommer i alle forskellige former: fordelere, kryds, banjo etc. Du kan helt sikkert finde den rette model i sortimentet til dit arbejde, og hvis du skal bruge professionel rådgivning, så kan du altid kontakte dem på telefon, hvor deres professionelle medarbejdere sidder klar mellem 8-16 hver dag (8-14 fredage). På den måde kan du være sikker på at få det helt rigtige produkt.

Med over 40.000 varenumre i sortimentet og fittings i rustfrit stål, messing, aluminium, PVC og mange flere materialer kan det godt være svært at finde rundt, hvis man ikke selv er professionel. Søger du kundeservice, så kan du være sikker på, at de kan hjælpe dig. Læs mere om de forskellige push-on fittings ved at klikke ind på deres hjemmeside www.roykon.dk.