Advokatfirmaet Rödstenen tilbyder bl.a. en dygtig landbrugsadvokat og rådgiverhjælp til arv og testamente

Hos Advokatfirmaet Rödstenen tilbydes der god og dedikeret rådgivning, hvis du eller din virksomhed søger hjælp til juridiske problemstillinger. Teamet af ansvarsfulde og professionelle rådgivere, som står klar til at hjælpe dig indenfor landbrug, samt arv og testamente.

Engageret landbrugsadvokat

Advokatfirmaet Rödstenen har beliggenhed i Århus, og er derfor tilgængelige i store dele af Jylland. Advokatfirmaet kan tilbyde en engageret og dedikeret landbrugsadvokat, som kan hjælpe dig indenfor landbrug, herregårde og godser, og meget andet. Landbrugsadvokaterne er specialiserede indenfor miljøretlige forhold, foderstof, køb og salg, retssager, forpagtnings- og leverandørkontrakter. Omfanget af landbrugsadvokaternes viden er bredt, og kan derfor hjælpe med stort set alle juridiske problemstillinger, indenfor landbruget. Advokatfirmaet Rödstenen lover et team af landbrugsadvokater som arbejder målrettet og løsningsorienteret, og som hjælper dig med at komme hurtigt og effektivt igennem din sag. Landbrugsadvokaterne rådgiver ligeledes også om større investeringer, herunder hvilke finansieringsmuligheder der er de bedste. Undersøg dine muligheder på rodstenen.dk og find den bedst mulige løsning for dig.

Rådgiverhjælp til arv og testamente

Hos Advokatfirmaet Rödstenen er der også god mulighed for at finde en advokat med erfaring og ekspertise, indenfor arv og testamente. Der tilbydes rådgiverhjælp indenfor arv og testamente, hvor der kigges nærmere på alle områder i arveretten. Rådgiverne som til dagligt sidder med problemstillinger indenfor arv og testamente, har speciale i arveforhold, og kan derfor hjælpe med at oprette testamenter, der bl.a. sikrer at din formue bliver delt som ønsket, ved skilsmisse eller død. Advokaterne der sidder med arv og testamenter, hjælper ligeledes også når det gælder virksomheder/forretninger, om hvad der skal ske, hvis ejer fx går bort. Juristerne som til dagligt sidder med arv og testamenter, hjælper og giver et overblik over hvilke dele af din formue der kan disponeres over i testamentet, hvor alle lovgivningens betingelser bliver overholdt.

Besøg Advokatfirmaet Rödstenen allerede i dag, hvis du søger juridisk hjælp, indenfor landbruget eller arv og testamente.