2BM leverer nemme og hurtige indsigtsrapporter i SAP samt SAP support

2BM er blandt Danmarks største eksperter i SAP. De er en del af United VARs, som er en global alliance af forhandlere af den populære software. Virksomheden kan bl.a. hjælpe med at lave en indsigtsrapport om personoplysninger, ligesom de tilbyder SAP support til deres kunder. Læs mere her eller på 2bm.dk.

Nem og hurtig indsigtsrapport i SAP

Med den såkaldte 2BM Subject Access Report kan du og din virksomhed både nemt og hurtigt få en indsigtsrapport i SAP. En nemt tilgængelig indsigtsrapport – og 2BM’s smarte værktøj hertil – er vigtig af flere årsager. Den åbenlyse og primære grund er selvfølgelig, at din virksomhed ifølge en EU-lovgivning skal være i stand til at oplyse de data, som i har indsamlet om enkeltpersoner, såfremt disse skulle bede om det. Dette har at gøre med GDPR, som står for General Data Protection Regulation, hvilket handler om databeskyttelse. 2BM kan altså hjælpe dig med at gøre livet lidt nemmere, når du skal udarbejde en indsigtsrapport. For den forkerte og ineffektive håndtering af disse oplysninger kan nemlig risikere at optage for meget af din tid – så sig goddag til det 21. århundrede og hurtige indsigtsrapporter med 2BM.

Fordelagtig SAP support

Virksomheden tilbyder også en fremragende SAP support. For i kraft af deres store kundegruppe har de nemlig en døgnåben SAP support, hvor faglighed, venlighed og erfaring er tre af nøgleordene. Den døgnåbne support – som i øvrigt også har åbent 365 dage om året – beviser i høj grad, hvilken støbning virksomheden er gjort af. For det viser nemlig, at dedikationen, seriøsiteten og ambitionsniveauet er skyhøjt. Hos 2BM er de udmærket klar over, at det er kunden, der er vigtigst, og det kompetente personale du møder, når du ringer deres SAP support op, hjælper dig hellere end gerne – uanset hvilket problem eller hvilke spørgsmål du skulle have, for det er udelukkende specialister, der kommer til at besvare dit opkald. Det er med andre ord kundeservice taget til et helt nyt niveau.