kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Sålbænke og fliser i marmor samt skifer – Inpro A/S

Se de lækre fliser i marmor hos Inpro A/S. Vælg imellem et bredt udvalg af sålbænke, stenvægge og trævægge på www.inpro.dk.

Fliser i marmor – Topkvalitet

En marmorflise kan gøre meget for rummet, og ægte marmor er et naturligt luksusprodukt, som aldrig kommer til at gå af mode. Inpro A/S er en førende dansk specialist i at importere marmorfliser. Det er fliser, som er designet af ingen andre end naturen selv. Hos Inpro A/S har de et af DK’s største lagre, og du kan bladre igennem det store udvalg ved at klikke ind på hjemmesiden. Der sælges både marmorfliser til private husstande og til diverse firmaer. Gør din vision til en realitet, og skab det perfekte rum med ægte fliser i marmor. Bestil fra specialisten her, der har 20 års erfaringer og et exceptionelt stort know how. Med marmor kan du opnå visuelle oplevelser, som naturen selv har skabt igennem millionvis af år. Det er en særskilt oplevelse at have sit eget marmorgulv.

Sålbænk i skifer – Bestil på www.inpro.dk

Inpro A/S forhandler også sålbænke, trappetrin, bundstykker og murafdækninger på webshoppen. Klik ind på inpro.dk, og køb en skifer sålbænk. Den leveres med en finkløvet overflade, som fås som grå, sort og svag nupret. Den alsidige skifer sålbænk har længe været arkitektens førstevalg, og det forstår man godt. Der er ikke én bolig, hvor man ikke kan finde den rette sålbænk til i materialet skifer. Det er også muligt at finde skifer til trappetrin, murafdækning og bundstykke hos Inpro A/S, der leverer til hele landet. De sendes på specielle plader, så de ankommer sikkert til din adresse. Køb skiferplader i forskellige tykkelser til sålbænk, murafdækning, bundstykke m.m. online, hvor du kan vælge imellem den flotteste skifer i mange varianter.

Er du på udkig efter marmorfliser, eller evt. skifer til din sålbænk? Så tag kontakt til Inpro A/S, eller se udvalget på inpro.dk, der har flere årtiers erfaringer i branchen, og som også kan tilbyde omgående levering i hele DK.