kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Køb senge fra Selecta på tilbud

Schwarz Senge sælger fra anerkendte sengemærker som Selecta, Dunlopillo og Carpe Diem. Se de fordelagtige senge tilbud på www.schwarz.dk eller i butikken, der ligger på Østerbro. Derinde kan du også prøve din kontinentalseng, elevationsseng m.m. inden køb.

Selecta – Køb fra mærket hos Schwarz Senge

Selecta er et fint mærke, der står bag sengebunde, madrasser og forskellige typer af senge i høj kvalitet. Kig nærmere på de banebrydende løsninger til soveværelset fra Selecta på schwarz.dk, hvor du kan læse mere om dette mærke fra Tyskland. Når man køber Selecta senge og madrasser, er man sikret godt, tysk håndværk i en upåklagelig kvalitet. Schwarz Senge har en rig mængde erfaring med dette sengemærke, og uanset om du leder efter madrasser eller sengebunde, skal du ikke tøve med at tage kontakt til dette sengehus. Hvis du kommer forbi butikken på Østerbro, kan du prøveligge din Selecta seng inden køb, og du kan i anledningen også få foretaget en gratis rygtest. Læs mere online, og bestil tid.

Fantastiske senge tilbud online på www.schwarz.dk

Se de gode senge tilbud, og spar kroner og ører. Hos Schwarz Senge finder du tilbud på senge og ekstra besparelser på udstillingsmodeller, der er brugt som fremvisning på Østerbro, men som sjældent fejler noget. Schwarz Senge tilbyder også gode tilbud på sengetilbehør inkl. besparelser på madrasser og hovedpuder. Det er vigtigt for alle at sove godt uanset ens personlige budget. Hvis du kigger i kategorierne med tilbud til soveværelset, finder du løsninger til ethvert budget. Selvom du køber på udsalg, er det selvfølgelig også muligt at nyde af den gode rådgivning hos Schwarz Senge, som sengeforhandleren er kendt for. Find den rette boxmadras, kontinentalseng, elevationsseng m.m. på tilbud ved at klikke ind på schwarz.dk.

Der er massive besparelser i vente til dig, der kender til tilbudssektionen på schwarz.dk. Se de gode tilbud på boxmadrasser, kontinentalsenge etc. online eller i København Ø. Vælg imellem mærker som Selecta, Dunlopillo og Viking.