Køb alu profiler til LED strips og Flos-lamper online

Lite-House sælger alt fra alu profiler og LED strips til udendørslamper og pendler. Køb gulvlamper, bordlamper etc. fra en lang række mærker – alt sammen lettilgængeligt online og altid lige ved dine fingerspidser. Yderligere finder du Flos lamper, der bliver belyst her i artiklen.

Flos-lamper er kendte for den høje, italienske kvalitet

Køb Flos-lamper, hvis du værdsætter italiensk design. Du er bl.a. i stand til at finde pendler, loftslamper og bordlamper i kataloget. Flos-lamper er derfor en varieret størrelse, der aldrig er bange for at prøve nye ting af. Kig forbi www.lite-house.dk, og se selv de elegante design. Er du også vild med italiensk belysning? Udover Flos-lamper finder du også yderligere italienske lamper til salg. Historien bag Flos startede i det nordlige Italien i en spændende tid omkring 1962. Det var i hyggelige Merano, at det hele begyndte, men i dag er mærket internationalt kendt. I dag har de mange ikoniske lamper på CV’et, der er gået over som legendestatus. Designere som Philippe Starck, Pier Giacomo Castiglioni og Antonio Citterio har stået bag de mest kendte typer. Lite-House fører en perlerække af de bedste Flos-lamper, som du bliver nødt til at se.

Bestil alu profiler til alle typer af LED strips

Lite-House sælger også alu profiler til LED. Deres katalog indeholder naturligvis alu profiler både til LED strips på 12V, 24V og 230V. Den rette alu profil giver en flot finish på LED projektet. Den er med til at fordele varmen, der udvikles af den påmonterede LED strip. Det betyder en længere levetid. Det kan klart anbefales at investere i alu profiler, men det er et personligt valg. Vil du vide mere om fordelene? Lite-House deler gerne ud af gode tips vedr. alu profiler. Bliv klog på fordelene, og forhør dig omkring de enkelte modeller.

Hos Lite-House forhandles alu profiler, der udmærker sig på kvaliteten. Det gør Flos-lamper også, der er berømte for at være et af de bedste italienske brands i industrien. Kataloget på webshoppen byder også på Astro Lighting og de formidable lamper fra dette mærke.