Jysk Biobrændsel forhandler træpiller i sæk og strøelse til heste m.m.

Er du på udkig efter træpiller i sæk eller strøelse til hest, ligger Jysk Biobrændsel inde med disse træbaserede produkter. Kvaliteten er i top, men prisen er lav, så der er gode grunde for dig til at besøge www.jyskbiobrandsel.dk. Uanset om du er privatperson, der mangler træpiller til pillefyret eller hesteopdrætter, der skal bruge strøelse i hestestalden, er der gode muligheder hos forhandleren. Du kan blive klogere på deres udvalg i herunder.

Træpiller i sæk fra Jysk Biobrændsel er smart indpakket

Som udgangspunkt er træpiller i sæk fra Jysk Biobrændsel velegnet til dig, der er på jagt efter miljøvenligt biobrændsel i en smart beholder. Allerede nu består en stor del af den vedvarende energi, vi bruger til opvarmning af biomasseprodukter som træpiller. Derfor kan du gøre som så mange europæere og bestille træpiller i sæk. Fra Jysk Biobrændsel er du sikker på, at du får træpiller i sæk i høj kvalitet. De forhandler forskellige mærker, der hver især har gjort sig fortjent til diverse certificeringer som dem fra ENplus og FSC. ENplus-certificeringer er lavet af et uafhængigt organ, hvis eneste mål er at bedømme kvaliteten på træpillerne, mens en FSC-mærkeordning angiver, at pillerne kommer fra et forsvarligt behandlet skovområde. Dermed er det ikke kun den høje kvalitet og de lave priser, men også etisk ansvarligt producerede piller, man finder hos Jysk Biobrændsel. Se deres flotte udvalg af træpiller i sæk i dag, og få dem leveret inden for to til fem dage.

Mangler du strøelse til hest? Se det store udvalg 

Foruden træpiller i sæk finder du på www.jyskbiobrandsel.dk billig strøelse til hest. De har både spåner og træpiller til heste. Leder du efter mellemgrov og splintfri strøelse til hest, så er spåner formentlig løsningen til dig. Søger du derimod noget strøelse, som bliver brudt ned og blødt, når hesten træder på det, er træpiller nærmere løsningen. Men uanset hvad du vælger, er får du strøelse til hest med høj sugeevne. Begge slags strøelse til hest gør udmugningen nem – med en lille fordel til træpiller, der ikke bliver helt lige så gennemvædede som spåner. Begge dele er også fremragende muligheder for både privatpersonen og den erhvervsdrivende. Hvis du skal købe strøelse til hest i store mængder, tilbyder Jysk Biobrændsel desuden fordelagtige flerstykspriser. Du kan se mere om det på www.jyskbiobrandsel.dk, hvor du også kan finde kontaktoplysninger. Kontakter du folkene bag det miljøvenlige biobrændsel, kan de fortælle dig mere om deres produkter og deres fragt, som er fri i hele landet.