Her finder du støvsugerposer til en god pris

Du står i forretningen og kommer i tanke om, at du mangler støvsugerposer, men hvilken model er det nu lige, støvsugeren er – og hvordan er det, støvsugerposerne skal se ud?

Du kender garanteret situationen, og du har sikkert også prøvet at komme hjem med de forkerte poser. Hos Av-Cables.dk har de gjort det nemt at bestille støvsugerposer online. Hos dem finder du poser til alle de gængse mærker som Miele og Electrolux – og til konkurrencedygtige priser.

Tips til støvsugningen

Elsker du at støvsuge? Eller ser du det mere som sur pligt og en nødvendighed?  Uanset hvad, er der her et par gode fif og tips, der gør støvsugningen mere effektiv og nemmere for dig:

Skift støvsugerposen jævnligt

Jo mere fuld din støvsugerpose er, jo mindre sugeevne har din støvsuger. Gør det derfor til en vane at skifte posen, før den er helt fuld. Der skal være god plads i støvsugerposen, for at luften kan suges ind.

Støvsug i flere retninger

Skal du støvsuge tæpper, får du bedst effekt, hvis du støvsuger i flere retninger. Tænk på, at du skal støvsuge mod alle verdenshjørner: Nord, syd, øst og vest.

Sæt tempoet ned

Det kan være tillokkende bare hurtigt at løbe tæpper og gulve over med støvsugeren, men et mere adstadigt tempo med lange og kontrollerede strøg med støvsugeren giver faktisk et meget bedre resultat.

Brug støvsugerens mundstykker

Når du udnytter de forskellige mundstykker, gør du din støvsugning mere effektiv, fx når der skal støvsuges møbler, gøres rent i hjørner eller ved radiatorer.

Støvsugerposer til populære modeller

Du finder både klassiske støvsugerposer lavet i papirmateriale og støvsugerposer i mikrofiber, som er lavet i et ultratæt materiale, så støv og partikler bliver filteret endnu mere effektivt og ender, hvor de skal – nemlig i støvsugerposen. Derudover finder du i mange af pakkerne ekstra tilbehør og erstatningsdele som micro-filtre og motorfiltre.

Hos os Av-Cables.dk finder du nemt Miele støvsugerposer, der passer til din model, og du kan få forskellig pakkestørrelse fra 4 støvsugerposer og op til en pakke med 12, så du er sikker på ikke at løbe tør for poser.

Har du en Electrolux-støvsuger, har de naturligvis også masser af Electrolux støvsugerposer på lager. Hos dem finder du bl.a. de populære og holdbare Lux Royal-poser og Superlite-poserne.  

Av-Cables.dk tilbyder har hurtig levering og fast prisgaranti, som betyder, at de altid matcher markedets billigste pris på støvsugerposer.