kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find smart og moderne belysning til dit hjem hos Lite-House

Hos Lite-House finder man altid et bredt og spændende udvalg inden for mange typer belysning. Du kan blandt andet købe fine LED indbygningsspot, der giver et pænt og behageligt lys, og som kan anvendes i både køkken, soveværelse, stue eller badeværelse. Har du et særlig godt øje til moderne belysning, så vil det populære Philips HUE lyssystem som du lige nu også finder i kataloget sikkert også have interesse. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Pladsbesparende LED indbygningsspot

Den danske webshop Lite-House må næsten med sikkerhed have et af landets største udvalg inden for alverdens forskellig slags moderne belysning. Det gælder også i kategorien LED indbygningsspot, hvor man lige nu finder flere fine varianter. Vil man gerne spare lidt på pladsen, og foretrækker man generelt en lidt mere diskret type belysning frem for egentlige lamper, er LED indbygningsspot en super godt måde at opnå det på. Selvom LED indbygningsspot ikke fylder ret meget, kan de give overraskende meget lys, og samtidig er det et vældig behageligt lys, der gør at det passer perfekt hjem til den private bolig, hvor lyset jo gerne må være lidt mere hyggeligt.

Styr dit lys fra mobilen

Til den moderne bolig hører der sig næsten også et moderne lyssystem. Og indenfor moderne lyssystemer er Philips HUE lyssystem et af de mest sikre valg. Med Philips HUE lyssystem har man mulighed for at styre alt lyset i boligen via smarte fjernbetjeninger eller ens smartphone. Derfor vil man med et Philips HUE lyssystem f.eks. kunne vælge at have kraftigere belysningen tidligt på aftenen, og skifte til en mere mild belysning som aftenen skrider frem, og man skal til at hygge foran tv’et eller hygge sig med en god bog.

Du finder lige nu et bredt udvalg inden for både Philips HUE lyssystem og LED indbygningsspot hos www.lite-house.dk.