kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find moderne møbler fra et bredt udvalg af kvalitetsmærker hos Bolighuset Werenberg

Uanset om du leder efter en moderne sofa eller andre kvalitetsmøbler fra spændende producenter, som fx Kristensen & Kristensen, så er Bolighuset Werenberg garanteret noget for dig. Det erfarne bolighus blev etableret i 1964, og i deres imponerende lokaler i Brenderup på Fyn finder du også et væld af interiørprodukter og brugskunst.

Stilrene møbler fra Kristensen & Kristensen

Kristensen & Kristensen er en møbelproducent, der forstår, at det er dig og dit hjem, som er det helt centrale. Derfor tilbyder de også skræddersyede løsninger, som gør, at du nemmere kan nå i mål med at få skabt din drømmebolig. Møbler fra Kristensen & Kristensen er kendetegnede ved at være utroligt smukke og stilrene, samtidigt med at kvaliteten aldrig er til at tage fejl af: Den er nemlig i top. Hvis du klikker ind på werenberg.dk, kan du netop se, at produkter fra Kristensen & Kristensen er en sand fryd for øjet, og hvis du besøger Bolighuset Werenberg i Brenderup og tilmed ser møblerne med dine egne øjne, bliver de blot endnu smukkere. Så hvorfor ikke vælge Kristensen & Kristensen fra Bolighuset Werenberg? Du vil bestemt ikke fortryde det.

Bredt udvalg af moderne sofaer

Det velassorterede bolighus er naturligvis også et besøg værd, hvis du leder efter en moderne sofa. Sofaen er for mange danskere samlingspunktet i deres stuer, så derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet og design. Det dygtige, erfarne og passionerede personale fra Bolighuset Werenberg hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette moderne sofa, som passer til din smag og dit hjem. For en moderne sofa er ikke bare en moderne sofa. Der er mange ting at forholde sig til, som længde, højde, dybde, materiale og meget, meget mere. Derfor skal du endelig ikke tøve med at spørge medarbejderne til råds. De hjælper nemlig hellere end gerne, hvis du har behov for det.