kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Find alt lige fra træbriketter og træpiller til optændingsbrænde hos Den Gamle Brugs

Med et kæmpe stort arsenal af træbriketter, træpiller og optændingsbrænde m.m. leverer Den Gamle Brugs træprodukter til hele Sjælland. Virksomheden, der er både dedikeret og passioneret omkring deres fag, har en ambition om sælge og levere CO2-neutrale bioprodukter i høj kvalitet til deres mange kunder, og i det følgende kan du læse mere om et udsnit af deres produkter.

Klimavenlige træbriketter

Træbriketter er en fornuftig måde at varme dit hus op på. For det første giver træbriketter rigtig god varme. Dernæst er det økonomisk set også et rigtigt godt valg at vælge træbriketter. Den Gamle Brugs forhandler faktisk også nogle træbriketter, som er enormt klimavenlige, hvis du gerne vil træffe det grønne valg, når du fyrer op derhjemme på en råkold vinterdag. Du kan se hele deres udvalg af træbriketter på deres hjemmeside, dgb-braende.dk, hvor du også kan købe og bestille dem til levering – lige hvor det passer dig. Den Gamle Brugs, hvis navn kommer af, at virksomheden huserer i de gamle brugsbygninger i Døjringe, som ligger nord for Sorø, er ejet Palle Hansen, som siden 1996 har gjort en masse kunder glade over hele Sjælland.

Træpiller i høj kvalitet

Den Gamle Brugs kan også sørge for træpiller i lige så store mængder, som du kunne ønske dig. Træpiller fra den pålidelige forhandler er som altid af rigtig høj kvalitet, og du kan naturligvis forvente, at de er ensartede, at vandindholdet er på et minimum og at de giver svindende lidt aske. Træpiller er også et energivenligt og økonomisk valg, og du kan virkelig se det på varmeregningen, når du modtager den. Det er en varmekilde, er i hvert fald varmt kan anbefales. Så klik ind på dgb-braende.dk allerede i dag, og fyld indkøbskurven med træpiller til lave priser og i høj kvalitet. Du kan gøre det døgnet rundt, og Den Gamle Brugs leverer både hurtigt og sikkert, så der er ingen grund til at vente.