Find alt lige fra en smart el rygsprøjte til fugleskræmsler hos Dansk Skovudstyr

Hos Dansk Skovudstyr kan du finde et bredt udvalg af udstyr til land- og skovbrug. Læs mere om fugleskræmsler og om en smart el rygsprøjte her.

Smart el rygsprøjte

Har du afgrøder som skal sprøjtes med næringsmidler, sprøjtemidler eller gødning, så kan en el rygsprøjte være et rigtig godt redskab. Det er en container, som man bærer på ryggen som en rygsæk, og som kan indeholde en god mængde væske. Denne er forbundet til en sprøjte, som kører på el, og som hurtigt og let kan sprede mange liter væske ud over afgrøderne. Til mindre landbrug, som ikke har store maskiner er en el rygsprøjte den bedste løsning, og hos Dansk Skovudstyr sælges de til ret gode priser. Det er altså ikke dyrt at erhverve sig sådan en, og hvis du skal bruge dette smarte redskab til at sprøjte dine afgrøder eller frugttræer, så kan du få dig sådan en for en billig pris. Læs mere om de forskellige gode el rygsprøjter på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige at vælge imellem og desuden mange smarte redskaber og hjælpemidler til land- og skovbrug.

Fugleskræmsler til gode priser

Dansk Skovudstyr sælger også fugleskræmsler til gode priser. Et fugleskræmsel ser ikke sådan ud, som man kender det fra tegnefilmene længere. Det er ikke en mand, som er lavet af et kosteskaft, som er stukket i jorden med en skjorte og et par bukser fyldt med hø og et hoved lavet af et græskar med en høj hat på, som man stiller på marken og lader bevæge sig i vinden. Nej, nu er der kommet smartere metoder. De modeller, som sælges på siden forestiller rovfugle, som er monteret på en pind på en drejefod, sådan at de ”flyver” rundt i en cirkel, når vinden tager dem. Det er den smarteste løsning, som for alvor holder de sultne fugle væk fra markens afgrøder. Der er forskellige fugleskræmsler at vælge imellem med teleskopstænger og drejefødder. Læs mere på hjemmesiden om de forskellige gode modeller, som du kan bruge til din mark for at skræmme fuglene væk.