kontakt@erhvervs-nyheder.dk

En brændeovn fra et godt mærke og biopejse i praktiske design kan købes hos Himmerlands Pejsecenter

Når du besøger Himmerlands Pejsecenter, bliver du præsenteret for et af landets bedste udvalg, når det gælder brændeovne, biopejse, pilleovne og andre lignende produkter. Du vil blive mødt af et stærkt udvalg, i stort set alle kategorier herinde. Vil du vide mere om brændeovn eller biopejse, kan du læse mere herunder eller besøge hjemmesiden på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Super god brændeovn

Vil du skrue ekstra op for hyggen, når du er sammen med familien eller vennerne? Måske du kunne tænke dig at finde en god brændeovn, for at skabe den helt rette stemning. Så kan du med fordel tage et kig forbi Himmerlands Pejsecenter, hvor du kan finde et bredt sortiment af brændeovne. Disse fås i et væld af forskellige varianter, så du har god mulighed for at finde frem til en, der passer til dit hjem og dit behov. Når du kigger under kategorien, vil du kunne finde en række gode mærker som HWAM, Contura, Lotus og flere til. På hjemmesiden kan du altid være sikker på, at blive præsenteret for et udvalg af produkter i den bedste kvalitet. Se kategorien med brændeovn på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Biopejse i forskellige varianter

Elsker du også den hyggelige stemning der kommer, når der bliver tændt op for et bål, pejs eller brændeovn? Men vil du ikke stå med opgaven om at gøre rent efter brænde eller kul? Så kan en biopejs være det helt rette alternativ for dig. Disse brænder på bioethanol, som giver en fin flamme, hvor du kan få den samme stemning, som hvis det havde været en almindelig pejs. Du kan hos Himmerlands Pejsecenter finde et bredt udvalg af biopejse i forskellige flotte varianter. Disse fås både vægmonterede og fritstående, så du har mulighed for selv at vælge, hvilken du hælder mest til og hvor du vil have den placeret henne. Besøg hjemmesiden på www.himmerlandspejsecenter.dk og find kategorien med biopejse.