kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Den Gamle Brugs tilbyder levering af brænde i høj kvalitet på Sjælland

Den Gamle Brugs er udbyder af en masse gode brændings produkter, som findes i den højeste kvalitet. Der tilbydes et bredt sortiment af brænde, hvor der bl.a. tilbydes godt brænde i Holbæk og omegn. Priserne er ikke til at tage fejl af, så der altid er gode muligheder for at handle gode tilbud.

Levering af brænde i Holbæk

Den Gamle Brugs byder på gode brænde tilbud i Holbæk, som findes i den bedste kvalitet. Brændet i Holbæk findes i mange forskellige løsninger, hvor der bl.a. tilbydes løst brænde, træpiller, træbriketter og meget andet. Brændet som tilbydes i Holbæk findes i forskellige træsorter, alt efter hvilket træ man foretrækker. Der findes bl.a. brænde i Holbæk i ask, birk, bøg og grantræ, som alle byder på høj kvalitet og gode priser. Alt brændet som findes hos Den Gamle Brugs stammer fra danske skove på Vestsjælland, så man er sikker på at få god dansk kvalitet. Der tilbydes også altid hurtig levering på Sjælland, og ekstra hurtig hvis man bor i Holbæk. Læs mere på www.dgb-braende.dk.

Brænde i høj kvalitet

Der tilbydes også brænde i resten af Sjælland, hvis man ønsker høj kvalitets brænde. Den Gamle Brugs byder på forskellige slags brænde, om man ønsker træpiller, ovn -eller lufttørret brænde, birkebrænde og meget andet. Derudover tilbydes de mange forskellige slags brænde i forskellige træsorter, alt efter hvad man fortrækker. Der findes hos Den Gamle Brugs også kløvet og savet brænde, som fås i asketræ, løvtræ, egetræ, grantræ og andre sorter, som findes i længerne 25 til 60 centimeter. Brændet kan købes i forskellige mængder, hvor der bl.a. tilbydes brændetårne, hvis man ønsker at købe store mængder adgangen. Find hurtig levering på Sjælland på www.dgb-braende.dk og mange forskellige muligheder.

Besøg Den Gamle Brugs allerede i dag, hvis du ønsker højkvalitets brænde, til fordelagtige priser.