kontakt@erhvervs-nyheder.dk

Bahn-Larsen – Stort udvalg af løvsugere og kædesave

Har du behov for nye havemaskiner? Se udvalget hos Bahn-Larsen, som er kendt for gode priser på de bedste mærker, men også fri fragt på de fleste maskiner til havebrug. Bestil bl.a. kædesave, løvsugere og løvblæsere online.

Løvsuger og løvblæser – Se sortimentet på bahn-larsen.dk

Du finder høj kvalitet til gode priser i de forskellige havemaskine-kategorier på bahn-larsen.dk. Dette gælder også, hvis du kigger efter en løvsuger eller løvblæser. Der sælges løvsugere og -blæsere separat samt kombimodeller, der kan varetage begge opgaver. Efterårsbladene begraver os nærmest på nuværende tidspunkt, og det kan være en byrde at skulle få dem alle fjernet fra græsplænen og lignende. Gør opgaven langt lettere ved at investere i en løvsuger. Så har du en havemaskine, der kan sørge for at opgaven bliver løst på nemmeste vis år efter år. Ejeren af Bahn-Larsen ved, hvad han taler om, så du kan altid spørge ind til valg af løvsuger. Han vejleder, så du ender med den rette løvblæser eller -suger i hånden. Se det store udvalg af havemaskiner til efterårsbrug på www.bahn-larsen.dk. Køb en ny løvsuger allerede i dag fra kvalitetsmærker som Stiga, Solo, Echo m.m. online.

Kædesav og motorsav fra Stihl, Stiga og andre producenter

Leder du efter en kædesav? Bahn-Larsen tilbyder motorsave til skarpe priser, som fås i store eller kompakte modeller. Uanset om du har ansvar for omfattende arealer som skovfoged, eller du skal skære træer i privaten, har Bahn-Larsen den rette kædesav til dig. Du kan vælge imellem et stort udvalg af motorsave fra brands som Echo, Stiga og Stihl, der alle er lig med tårnhøj kvalitet og god valuta for pengene. Køb bl.a. 24 og 48 volts kædesave, og vælg imellem teleskopkædesave – naturligvis også i en høj kvalitet. Det er altid værd at købe fra en seriøs producent af havemaskiner, når man leder efter en motorsav. Derved får man en markant længere levetid og kvalitet, som gør ens arbejde med træer nemmere.

Klik ind på bahn-larsen.dk, som tilbyder fri fragt på de fleste havemaskiner. Du får ligeledes hurtig levering ved køb af kædesave, løvsugere m.m. via forhandlerens hjemmeside.